Hollanda Medyum Hocaları – Hollanda’daki Medyumlar

Manevi olarak insanlara yardımcı olan Hollanda medyum hocaları, güçlerinin büyük bir kısmını Gayb alemlerinden almaktadır. Gayb alemlerinden aldığı güçler ile sadece büyü yapmayan medyumlar aynı zamanda muska hazırlamak, bilgi alışverişinde bulunmak gibi farklı şeylerde yaparlar. Ancak genel amaçlarına bakıldığında hocaların manevi ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara yardımcı olmak karşımıza çıkar.

Medyum hocalar pek çok ilim öğrenmiş ve bilgi sahibi olmuş olan kişilerdir. Öğrendikleri ilimler ile birlikte bir işlemi yaparken derinlemesine yapmayı bilirler. Bu doğrultuda hocaların öğrendikleri bilimlerde profesör mertebesine erişmelerini sağlayan etkenler şunlardır:

  • Fizik
  • Kimya
  • Tıp
  • Coğrafya
  • Gök bilimi
  • Havas
  • Ledün
  • Hüddam

Bunun gibi ilimleri öğrenen medyumlar ayrıca sahip olduğu güçler ile birlikte dünyada sınırı bulunmayacak işlemleri yapabilme kabiliyetine sahip olurlar. Onlar, doğuştan bazı güçlere sahiptir ve bu güçleri kullanana kadar pek çok konuda fedakarlık yapmışlardır. Öğrendikleri her değerli bilgi sonrasında hayatlarından bir şeyler eksilmiş ve buna rağmen çıktıkları yoldan asla geri adım atmamışlardır.

Hollanda Medyum Hocaları

Medyumlar, genellikle büyü yapsalar dahi onların dışında daha pek çok çalışma yaparlar. Bu çalışmalar:

  • Muska

Medyum hocalar, muska hazırlayarak insanlara yardımcı olan kişilerdir. Muskalar kimi zaman koruma amacıyla yapılır kimi zaman ise bakım yapma, büyü yapma amacıyla yapılır. Hazırlanışı bir o kadar zordur. Kullanılan iğneden ipliğe, kalemden kağıda pek çok şeye dikkat edilir. Ancak bu şekilde muskaların yapılış gayelerine hizmet etmeleri beklenir.

Geçmiş ve gelecekten bilgi verebilen medyum hocalar, yıldızname konusunda da uzman olan kişilerdir. Sahip oldukları duru görü özelliği vb. şeyleri de kullanarak bu tür konularda uzman olan medyumlar, bir tahminden ziyade daha güçlü ve kesin bilgiler verir. Hollanda medyum hocaları arasında yıldızname bakan kişiler ile de sıklıkla karşılaşılır.

  • Bakım İşlemi

Manevi olarak sarsılan kişiler, bir büyünün etkisinde kalan kişiler tarafından bakım işlemi yaptırmak mecburidir. İnsanlarda pozitif enerjilerin artışının sağlanması konusunda önemli bir işlem olan bakım ile birlikte kişilerin enerji dengesi de tekrar eski düzenine gelir.

Şanssız ve bahtsız olduğunu düşünen kişiler tarafından da yaptırılmak istenen bakım işleminden sonra kişilerin şansı açılır ve işleri yoluna girer. Her anlamda kaliteli bir şekilde hizmet bekleyen kişilerin bu tür bakımları yaptırmaları gerekir. Aksi bir durumda hayatları boyunca düzenli bir manevi yaşama sahip olamazlar.

Hollanda medyum hocaları tarafından yapılan işlemler genellikle yerini bulur ve gerçekleşir. Ancak burada önemli olan nokta gerçek ve güvenilir bir medyumun bulunmasıdır. Bu doğrultuda yapılacak olan çalışmalar kapsamında araştırma ön plana çıkar. Güvenilir bir medyum bulmak için iyi bir araştırma yapılması şarttır.

Medyumlar ile ilgili her türlü bilginin paylaşıldığı web sitemizde sizlerden gelen yorumlarda araştırmalarınıza ışık tutmaktadır. Yorumlara bakarak hocalar hakkında detaylı bilgi almak ve sonrasında onlardan yardım almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.